به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
بررسی سناریوی مانور پدافند غیرعامل در حوزه غذا
صبح روز چهارشنبه 12 آذرماه سال جاری سناریوی مانور پدافند غیرعامل با موضوع بررسی آلودگی میکروبی و شیمیایی در کارخانجات تولید کننده مواد غذایی توسط حوزه غذا اجرا شد.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
صبح روز چهارشنبه 12 آذرماه سال جاری سناریوی مانور پدافند غیرعامل با موضوع آلودگی میکروبی و شیمیایی در کارخانجات تولید کننده مواد غذایی با حضور دکتر حسین نازآور دبیر کمیته پدافند غیرعامل معاونت غذا و دارو ،مهندس فرزاد صیادی فر سرپرست فرآورده های خوارکی،آشامیدنی آرایشی و بهداشتی و کارشناسان این حوزه برگزار شد.
این سناریو با هدف آمادگی در برابر تهدیدات عمدی یا غیر عمدی حفظ ایمنی مواد غذایی و کاهش ریسکهای بهداشتی تدوین و مورد بررسی قرار گرفت.
سناریوی مانور پدافند غیرعامل آلودگی میکروبی و شیمیایی در کارخانجات تولید کننده مواد غذایی با هدف ارزیابی آمادگی معاونت غذا و دارو در شناسایی و مدیریت آلودگیهای میکروبی شیمیایی در زنجیره تولید، تقویت هماهنگی بین معاونت غذا و دارو و کارخانههای تولید کننده،بررسی کارایی پروتکلهای ریکال ، ضدعفونی در شرایط اضطراری، آموزش پرسنل برای واکنش سریع و موثر و سنجش کارایی کارشناسان در نظارت بر کارگاهها و کارخانجات تحت کنترل برگزار شد.
نظر دهید